понеділок, 18 серпня 2014 р.

А ви чули про нову акцію від ММСІС?

Всім привіт!
Ви чули про нову акцію від ММСІС? Ранком перевіряю пошту – а тут приємне повідомлення з темою: «Ми даруємо всім по 25$».  Я, як і будь-яка інша сучасна жінка, обожнюю подарунки. Тому така тема листа мене зацікавила і я почала читати далі.


Так от, приємна інформація для тих, хто ще не робив стартової інвестиції. При поповненні рахунку на суму від 100$ компанія дарує 25$. Круто, правда? Варто звернути увагу на те, що це не бонусні кошти і одразу після отримання їх можна без проблем вивести.
Тільки представте: закинула 100$, отримала 25$ в подарунок і go на шопінг. Правда раціональніше, мабуть, було б закинути їх в Індекс Топ 20. Одним слово, розпорядитись ними зможете як вам забагнеться.
До речі, якщо все ж надумаєте інвестувати ці кошти в Індекс Топ 20, ось посилання: https://ru.forex-mmcis.com/index_top_promo.html?ref=272131.
Тільки є одне АЛЕ. Бонус отримають лише 20 000 везунчиків, які встигнуть першими поповнити свій рахунок. Так що не рекомендую зволікати. Призовий фонд акції складає 500 000$. Виявляється ММСІС досить щедра компанія.
І на завершення, ще одна приємна деталь.

          Ну скажіть, і як тут стриматись і не покласти на депозит свої перші 100$? Думаю прийшов час діяти.
Отже, стартуй із задоволенням. Не упустіть свій шанс!
Завжди Ваша, Invest Woman


Немає коментарів:

Дописати коментар