понеділок, 28 липня 2014 р.

Як стартувати?


Всім привіт!
Якщо ви остаточно вирішили спробувати себе у ролі інвестора, давайте поговоримо про те, як потрібно діяти.
Для початку рекомендую не спішити. Варто пам’ятати, що тверезий розум і виваженість у прийнятті рішень – перша ознака успішної людини. Пригадую себе на початках, хотілось спробувати все і одразу, якнайшвидше піднятися на вершину, проте необхідно діяти спокійно.
Перш за все, потрібно визначитися куди ви інвестуватимете кошти. Цікавих пропозицій сьогодні достатньо, тому ретельно їх проаналізуйте і вивчіть.
Для того, щоб інвестування було успішним, необхідно обрати надійний дилінговий центр (ДЦ).
Ви можете одночасно співпрацювати з кількома ДЦ, проте для початку рекомендую обрати один. Інформації про них в мережі достатньо. Бажано промоніторити форуми, почитати відгуки та коментарі. Свою першу інвестицію я зробила разом з MMCIS group.
На старті інвестиційної діяльності, краще вкладати кошти в стабільні і надійні інвестиційні проекти. Для прикладу, непоганим варіантом стануть памм індекси або так звані програми ДУ (Довірче управління). Не спішіть використовувати більш агресивні інвестиційні інструменти, наберіться необхідного досвіду.
Навчіться контролювати свої інвестиції: вчасно виводити прибуток, реінвестувати. Це досить складне завдання для молодого інвестора, особливо якщо він тільки знайомиться з ринком Форекс.
Інвестор – досить складана професія. Вона потребу багато зусиль на початку, але дозволить забезпечити тривалий відпочинок в майбутньому. Інвестуйте в стабільні і надійні програми, набирайтесь необхідного досвіду, постійно розвивайтесь і тільки тоді досягнете успіху.
Бажаю Вам успішних інвестицій!

Завжди Ваша, Invest Woman

Немає коментарів:

Дописати коментар