вівторок, 12 серпня 2014 р.

Відгуки про ММСІС – результати конкурсу.

Всім привіт!
Сьогодні побачила в офіційній групі для клієнтів компанії ММСІС вконтакті дуже цікавий пост – готові результати конкурсу «Відгуки про ММСІС». Буду відверта, про конкурс я чула давно, але якось не звернула на нього особливої уваги. От і вирішила переглянути з цікавості, що ж за відео роботи приготовили учасники і які призи отримали.
Отож, трійка переможців:
1)    Єгор Суворов - http://youtu.be/WFtwvW1O4XQ.
Якщо чесно, спочатку я подумала що це типова реклама, яку прокручують на youtube  перед показом відео. Тільки продивившись її секунд 30, я зрозуміла що все таки це робота автора. Відео в гарній якості, шикарна задумка, головна героїня просто неймовірна. Таке враження, що я не конкурсну роботу переглядала, а маленьке авторське кіно.
Що стосується призу, то коли я прочитала виграну Єгором суму, аж лікті почала собі кусати – 5 000$, представляєте?  
Буде мені урок до кінця життя – не потрібно ігнорувати подібні конкурси. =) =) =)
ММСІС – більше чим просто брокер! Браво автору!
2)    Артур Богданов - http://youtu.be/RVjX_YLh2U0.
Шикарне відео - веселе та оригінальне. Музика підібрана вдало, в тему написаний текст. Загалом звучало і виглядало все круто, автори молодці. А ще хотілося б зробити комплімент акторам – грали ви дуже натурально.
Від переглянутого відео залишились теплі та позитивні емоції. За заняте друге місце команда отримала  3 000$. Щиро вітаю і продовжую кусати лікті. =)
3)    Денис Мануїлов - http://youtu.be/qbqrwi7Gj8Y.
Також дуже цікаве відео. Мені дуже сподобались веселі фото в кінці – пропозиція руки і серця в Шрі-Ланці, весілля, медовий місяць та покупка кварти. Хочеться сказати тільки одне – справжній чоловік, його дружині нереально повезло.
Історія Дениса яскравий приклад того, що завжди потрібно шукати альтернативні варіанти пасивного доходу і досягати своїх цілей. За свою відео роботу автор отримав 1 000$.
Наступні учасники (з 4 по 10 місце) виграли приз в розмірі 500$. Як на мене також дуже неочікуваний і приємний сюрприз. Отож, давайте познайомимось з ними:
4) Роман Скулкін - http://youtu.be/MIDmv0GW48c. Така собі авторська розповідь Романа про те, як працюють його гроші разом з компанією ММСІС.
5) Надія Грошева - http://youtu.be/BqY32yWlrSk. Надзвичайно емоційне і креативне  відео. Автор – красива успішна жінка, яка понад усе цінує свободу та незалежність. Вона знає як добавити фарб в життя і зробити його неймовірно цікавим.
6) Джавід Мурадов - http://youtu.be/BqY32yWlrSk. Відео-розповідь історії успіху автора. Мені сподобалось. Цікаво та інформативно.
«ММСІС ділиться успіхом» і Джавіду вдалось це доказати.
7) Сергій Пилипенко - http://youtu.be/QzWBy8u4eQA. Робота також оформлено у вигляді відео-розповіді автора. Коротко та інформативно. Думаю такої популярності робота досягла завдяки шарму самого Сергія (дівчата мене зрозуміють=).
8) Володимир Корнілов та Стеблева Марія -  http://youtu.be/YPmn0fME3PQ. Симпатична пара, яка займається міжнародним бізнесом, розповідає цікаву історію власного успіху. І знаєте де відбувалися зйомки? Прямо на «язиці троля» у сонячній Норвегії. Так що можна не тільки насолодитися розповіддю цих двох молодих успішних людей, але й отримати задоволення спостерігаючи за неймовірним краєвидом на задньому фоні.
9) Сергій Родигін - http://youtu.be/2-idpV9muX0. Цікава розповідь харизматичного Сергія. Робота також підготовлена в формі інформативного відео-звернення.
10) Андрій Кирянов та Дмитро Сергійович - http://vimeo.com/102177879. Шикарне мотиваційне відео, мурашки ішли по тілу від музики.
Також заохочувальні призи в розмірі 500$ отримали наступні учасники:
·        Андрій Дебра - http://youtu.be/DVn3-65ePp4
·        Паша Сєров - http://youtu.be/1EboD1Mx0l0
·        Айна Шаюкова - https://vk.com/video893200_169874274
·        Артем Аксаментов - http://youtu.be/hgWDwcbomLw
·        Олександр Бєлкін - http://youtu.be/Xn26YCcYGsM
·        Сергій Лисовський - http://youtu.be/OPQpwFBoXss
·        Тарас Яловега - http://youtu.be/NoT2Aldlxmw
·        Віталій Вадимович - http://youtu.be/lzTDVKRmBw0
·        Діна Хамадієва - https://vk.com/video848175_169317807
·        Юрій Григорьєв  - http://youtu.be/rPWicemW6dU
·        Микола Глоба - http://youtu.be/WzXBRest_E0
·        Сергій Денисов - http://youtu.be/9gd2UrgO5Y0
·        Олексій Михайлов - http://youtu.be/BTcqiWv2ZrE
·        Наталія Новікова - http://youtu.be/hzhgXPPX_JY
·        Олександр Демаков - http://youtu.be/pdDeE99ZJX4
·        Михайло Яковенко - http://youtu.be/6XraN3umMvc
·        Кирил Шевченко - http://youtu.be/wuWCin4rMCM
·        Анастасія Пухиря - https://vk.com/video180104591_169452574
·        Євгеній Чертков - http://youtu.be/d06zNo1tkd0
·        Заріф Махір Мамедов - http://youtu.be/q69Y-y3Kl3g
Також дуже круті та веселі відео, рекомендую переглянути.
Для підсумку хотілося б сказати, що я дуже шкодую, що не взяла участю у подібному конкурсі. Тому на наступний раз обов’язково його не пропущу і займу призові місця.
А ще я підрахувала, що призовий фонд склав 22 000$. Погодьтесь, не маленька сума.
Бажаю всім вдалого дня і позитивних емоцій.
Не повторяйте моїх помилок!
Завжди Ваша, Invest Woman







Немає коментарів:

Дописати коментар